Bestel uw gratis testset vandaag
Gewoon aan de praktijk geleverd
Rapporten die iedereen begrijpt
Paropathogenen, cariës risico, candida, implantitis en meer

Voor tandartsen

Het juiste behandelplan voor patiënten, gebaseerd op wetenschappelijke data.

ADD geeft inzicht in de orale microflora en stelt u in staat om beslissingen te nemen op basis van deze bevindingen in relatie met de klinische status van uw patiënt met betrekking tot voornamelijk cariologische of parodontologische problemen.

Bestel uw gratis testsets

"Bij de opleiding van onze tandarts-cursisten vormen microbiologische tests van de mond een essentieel onderdeel van doelgerichte klinische diagnostiek. Naast snelle analyse en rapportages vinden we in dit laboratorium het juiste enthousiasme voor het gezamenlijk ontwikkelen van strategieën voor behandeling."

Jan & Sjoerd Smeekens,
Kliniek en Academie voor Reconstructieve Tandheelkunde Beuningen

Tandartsen kiezen voor ADD vanwege

Microbiologische expertise

Wij zijn al jarenlang expert op het gebied van orale microbiologie en beschikken over een eigen laboratorium, hierdoor kunnen wij uw vragen snel beantwoorden.

Betaalbaar & eenvoudig testen

De ADD-testen zijn betaalbaar en eenvoudig te implementeren in uw bestaande workflow.

Snelle doorlooptijd

Wetenschap kan snel zijn. Zodra wij de test van de patiënt ontvangen hebben zal het rapport binnen twee dagen in uw bezit zijn.

Our products

Paro 20

Onze Paro 20 geeft een compleet inzicht in de biofilm van een patiënt. Alle paropathogenen, opportunisten en gunstige bacteriën worden in kaart gebracht .
bestel paro 20 testen

Paro 5

Met de Paro 5 test worden de belangrijkste paropathogenen nogmaals getest bij de recall.
Om een compleet beeld te krijgen van zowel de microbiologische resultaten als de klinische status van uw patiënt.
bestel perio 5 testen

Caries risico

Het risico op de ontwikkeling van cariës wordt bepaald door alle factoren die een rol spelen bij de ontwikkeling van cariës te testen. Waardoor inzichtelijk wordt gemaakt welke maatregelen genomen kunnen worden.
bestel Caries risico testen

Ik heb met eigen ogen de gevolgen gezien van tandheelkundige-bacterie-gerelateerde complicaties op implantaten. Het is onnodig pijnlijk, duur voor patiënten en een bedreiging voor de implantaten. ADD's testen helpen me om de kans op het verlies van implantaten te vermijden of in ieder geval te verminderen en de tevredenheid van mijn patiënten en mijzelf te vergroten.

Drs. Mike Kesseler, implantoloog,
Kesseler-Lock tandheelkunde en implantologie Amsterdam