Bestel uw gratis testset vandaag
Gewoon aan de praktijk geleverd
Rapporten die iedereen begrijpt
Paropathogenen, cariës risico, candida, implantitis en meer

Voor parodontologen

Snelle resultaten. Heldere rapporten. Een partner waar u op kunt rekenen.

Ongeacht de patiënt, de complexiteit van het probleem of het aantal testen, we helpen u met een betrouwbaar resultaat met behulp van onze gevoelige real-time PCR testen op gebied van de subgingivale microflora.

Bestel uw gratis testsets

Ja, er zijn kosten verbonden aan deze testen. Maar ik gebruik ze als standaard voor elke nieuwe patiënt om de juiste diagnose voor hun specifieke situatie te krijgen.

Dr. Florian Dettmer, Praxis Vident ganzheitliche Zahnheilkunde

Profiteer van onze jarenlange lab expertise:

Microbiologische expertise

Wij zijn al jarenlang expert op het gebied van orale microbiologie en beschikken over een eigen laboratorium, hierdoor kunnen wij uw vragen snel beantwoorden.

Brede panels

Onze Paro panels zijn breed en bieden een duidelijk overzicht van het volledige spectrum van de orale microflora.

Samenwerking

Daag ons uit met uw meest complexe vragen, wij bieden u onze consultancy aan om uw praktijk te helpen met lastige casussen.

Our products

Paro 20

Onze Paro 20 geeft een compleet inzicht in de biofilm van een patiënt. Alle paropathogenen, opportunisten en gunstige bacteriën worden in kaart gebracht .
bestel paro 20 testen

Implantitis

Paropathogenen spelen een belangrijke rol bij het veroorzaken van peri-implantitis. Tevens is de aanwezigheid van paropathogenen in de pocket een belangrijke indicator van het risico voor het plaatsen van een implantaat.
bestel Implantitis testen

Candida

Als een patiënt een verlaagde afweer heeft, kan Candida problemen veroorzaken in de mond. Test op de aanwezigheid van deze schimmel om een gerichte behandeling in te zetten.
bestel Candida testen

Ik heb met eigen ogen de gevolgen gezien van tandheelkundige-bacterie-gerelateerde complicaties op implantaten. Het is onnodig pijnlijk, duur voor patiënten en een bedreiging voor de implantaten. ADD's testen helpen me om de kans op het verlies van implantaten te vermijden of in ieder geval te verminderen en de tevredenheid van mijn patiënten en mijzelf te vergroten.

Drs. Mike Kesseler, implantoloog,
Kesseler-Lock tandheelkunde en implantologie Amsterdam