Bestel uw gratis testset vandaag
Gewoon aan de praktijk geleverd
Rapporten die iedereen begrijpt
Paropathogenen, cariës risico, candida, implantitis en meer

Over Advanced Dental Diagnostics

De rol van testen is regelmatig onderwerp van discussie geweest. In tijden waarin zelfs technologie zoals vaccineren in twijfel wordt getrokken, blijven wij de wetenschap achter het meten van orale microflora verspreiden en beschikbaar maken door middel van onderzoek en betaalbare testen voor elke praktijk.

Ongeacht welke omstandigheden, welke patiënt of welke casus,
het DNA liegt niet
. Onze moleculaire testen zijn
nauwkeurig, gevoelig en specifiek
en gebaseerd op moderne moleculaire
technieken.
Lees meer

Onze missie

De kracht van de verbinding tussen orale microbiologie en de tandheelkunde

De medische zorg van de 21e eeuw is proactief, slim & op maat van de patiënt. Sinds de uitvinding van antibiotica hebben we als mensheid ongelooflijke vooruitgang kunnen boeken onder steeds gezondere omstandigheden. Door technologie verder te drijven hebben we antibiotica gecreëerd voor een breed aantal bacteriën.
Toch doorkruisen deze ontdekkingen onze ideale wereld. Resistentie tegen gangbare antibiotica is een serieus probleem in onze samenleving en dus ook in de tandheelkunde. Het is van groot belang om te overwegen of een behandeling met antibiotica noodzakelijk is en zo ja om antibiotica gericht in te zetten bij behandelingen. Om die reden is het van groot belang te weten met welke ziekte veroorzakers we te maken hebben.
Als bedrijf willen we daarom de kennis over de orale microbiologie voor elke praktijk beschikbaar maken. We willen onze kennis delen en testen voor elke tandheelkundige praktijk in Europa beschikbaar maken tegen een betaalbare prijs, gedreven door wetenschap en operationele efficiëntie.

Ik heb met eigen ogen de gevolgen gezien van tandheelkundige-bacterie-gerelateerde complicaties op implantaten. Het is onnodig pijnlijk, duur voor patiënten en een bedreiging voor de implantaten. ADD's testen helpen me om de kans op het verlies van implantaten te vermijden of in ieder geval te verminderen en de tevredenheid van mijn patiënten en mijzelf te vergroten.

Drs. Mike Kesseler, implantoloog,
Kesseler-Lock tandheelkunde en implantologie Amsterdam