Bestel uw gratis testset vandaag
Gewoon aan de praktijk geleverd
Rapporten die iedereen begrijpt
Paropathogenen, cariës risico, candida, implantitis en meer

Voor implantologen

Verlaag het microbiologisch risicoprofiel voor uw patiënten door te implanteren met de wetenschap aan uw zijde.

We geven een accuraat en compleet risicoprofiel van uw patiënt. Bepaalde bacteriën spelen een belangrijke rol bij peri-implantitis en bepalen mede het risicoprofiel van uw patiënt vóór het plaatsen van een implantaat.

Bestel uw gratis testsets

Ik heb met eigen ogen de gevolgen gezien van tandheelkundige-bacterie-gerelateerde complicaties op implantaten. Het is onnodig pijnlijk, duur voor patiënten en een bedreiging voor de implantaten. ADD's testen helpen me om de kans op het verlies van implantaten te vermijden of in ieder geval te verminderen en de tevredenheid van mijn patiënten en mijzelf te vergroten.

Drs. Mike Kesseler, implantoloog,
Kesseler-Lock tandheelkunde en implantologie Amsterdam

Implantologen kiezen voor ADD vanwege

Microbiologische expertise

Wij zijn al jarenlang expert op het gebied van orale microbiologie en beschikken over een eigen laboratorium, hierdoor kunnen wij uw vragen snel beantwoorden.

Betaalbaar & eenvoudig testen

De ADD-testen zijn betaalbaar en eenvoudig te implementeren in uw bestaande workflow.

Snelle doorlooptijd

Wetenschap kan snel zijn. Zodra wij de test van de patiënt ontvangen hebben zal het rapport binnen twee dagen in uw bezit zijn.

Our products

Paro 20

Onze Paro 20 geeft een compleet inzicht in de biofilm van een patiënt. Alle paropathogenen, opportunisten en gunstige bacteriën worden in kaart gebracht .
bestel paro 20 testen

aMMP-8

Meet de ontstekingswaarde in de pocket van de patiënt om de mate van de ontsteking te bepalen.
bestel ammp-8 testen

Implantitis

Paropathogenen spelen een belangrijke rol bij het veroorzaken van peri-implantitis. Tevens is de aanwezigheid van paropathogenen in de pocket een belangrijke indicator van het risico voor het plaatsen van een implantaat.
bestel Implantitis testen

Ja, er zijn kosten verbonden aan deze testen. Maar ik gebruik ze als standaard voor elke nieuwe patiënt om de juiste diagnose voor hun specifieke situatie te krijgen.

Dr. Florian Dettmer, Praxis Vident ganzheitliche Zahnheilkunde