De dienstverlening van Advanced Dental Diagnostics BV

De door Advanced Dental Diagnostics bv gebruikte testen voor DNA- en bacterie analyses optimaliseren uw dagelijkse werkzaamheden. De universitaire achtergrond van onze onderneming geeft u de zekerheid dat al uw patiënten zo optimaal mogelijk behandeld kunnen worden en dat hen de juiste profylaxe en therapie aangeboden wordt.

De monsternamesets voor de paro-bacteriën test, parodontitis risico test, de cariës risico test, de aMMP-8 test, de Candida test en de autoclaaftest zijn gratis, dus geen kostbare investeringen vooraf. U heeft nooit tekort aan postzegels, de frankering van de retourenveloppen nemen wij voor onze rekening. De monstername sets zijn telefonisch of via de e-mail te bestellen. De sets zijn 365 dagen van het jaar te gebruiken zonder enige beperking.

Met ruim 40 jaar ervaring in de orale microbiologie bieden wij deskundige advisering en dus een gekwalificeerde aanspreekpartner voor het bespreken van de vragen die u heeft na aanleiding van de testuitslag. Hiervoor zijn wij op werkdagen het hele jaar telefonisch te bereiken.

Met onze testen creëert uw zekerheid voor u en uw team.