Bestel uw gratis testset vandaag
Gewoon aan de praktijk geleverd
Rapporten die iedereen begrijpt
Paropathogenen, cariës risico, candida, implantitis en meer

Tweede golf, COVID testen?!

Deze woorden zijn op dit moment voor iedereen hot topic. Of je nu een individu of ondernemer bent met een eigen praktijk.

De afgelopen tijd ontvingen wij veel vragen van onze klanten uit de tandheelkundige professie over het testen op COVID-19.  

Als laboratorium met een expertise in de orale microbiologie en in de moleculaire techniek  zijn we heel graag een portaal en vraagbaak voor onze klanten, ook voor COVID-19 testen!

We hebben medio oktober, speciaal voor onze klanten, een gratis informatief Webinar “Corona-proof ondernemen in uw praktijk” gegeven, i.s.m. Innatoss Laboratories uit Oss, gegeven door Dr Anja Garritsen.

Een verfrissende uitleg met betrekking tot COVID-19 en de beschikbare testmogelijkheden zoals PCR- en antistoftesten. En niet te vergeten de toekomstige testmogelijkheden zoals de antigensneltest. 

Innatoss Laboratories is een diagnostisch laboratorium in Oss dat gespecialiseerd is in bijzondere infectieziekten zoals Lymeziekte, Q-koorts en sinds 2020 aan COVID-19.  Ze werken, net zoals ADD,  met veel passie aan het ontwikkelen van testen in hun vakgebied.

Wat een mooie avond, druk bezocht, en wat een fantastische feedback voor Anja met een gemiddelde 8.

Wij danken iedereen die heeft meegedaan, en in het bijzonder Anja voor haar tijd en duidelijke uitleg in deze drukke dagen voor haar en haar laboratorium. https://www.innatoss.com/nl/covid-19

Mochten er nog aanvullende vragen zijn, laat het ADD weten via onze website bij opmerkingen. https://www.addinternational.nl/bestel-gratis-nieuwe-testen

No items found.
No items found.

Gerelateerde artikelen